آجيل نعمتي

۵ بازديد

آجيل ميوه اي است كه از پوسته سخت غير قابل خوردن و يك دانه تشكيل شده است كه به طور كلي خوراكي است. در كاربردهاي عمومي و به معناي آشپزي ، به طيف گسترده اي از بذرهاي خشك شده آجيل گفته مي شود ، اما در يك زمينه گياه شناسي ، "مهره" به اين معني است كه پوسته براي آزاد شدن بذر باز نمي شود (بدون رشد). ترجمه "مهره" در زبان هاي خاص اغلب به پارافزاسيون نياز دارد ، زيرا كلمه مبهم است.

آجيل در بازار فروخته مي شود

بيشتر دانه ها از ميوه هايي تهيه مي شوند كه به طور طبيعي خود را از پوسته آزاد مي كنند ، برخلاف مغزهايي مانند فندق ، شاه بلوط و بلوط ، كه داراي ديواره هاي پوسته سخت هستند و از يك تخمدان مركب سرچشمه مي گيرند. كاربرد عمومي و اصلي اين اصطلاح محدوديت كمتري دارد و بسياري از مغزها (به معناي آشپزي) مانند بادام ، اسپند ، پسته ، گردو و مغزهاي برزيل ، [1] از نظر گياهشناسي آجيل نيستند. كاربرد متداول اين اصطلاح اغلب به هر هسته سخت خوراكي و ديواري به عنوان يك آجيل اشاره دارد. [2] آجيل منبع غذايي پر انرژي و غني از مواد مغذي است. [3

 

براي خريد آجيل و خشكبار كليك كنيد.

 

آجيل عيد

خريد آجيل 

خريد پسته

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.